Фільмам “Місія нездійсненна” / Mission Impossible 7 та “Місія нездійсненна 8” / Mission Impossible 8 фатально не щастить. Внаслідок пандемії COVID-19 перший переносили вже чотири рази, другий – три. І ось чергові зміни у графіку.

Цим стрічкам не таланило з самого початку. Зйомки декілька разів зупиняли; Круз волав на співробітників, що не дотримувалися маскового режиму; були деякі проблеми з отриманням дозволу на зйомки під час пандемії; та таке інше. Останні фільми Mission Impossible дуже складні та дорогі кінопродукти, особливо якщо згадати бажання Тома Круза зняти якнайбільше трюків наживо, без використання зеленого екрана та постобробки. До того ж фільми знімали у декількох локаціях у різних країнах – Великій Британії, Італії, Норвегії, Польщі. Та що там, Круз навіть влаштував майже справжній підрив моста з потягом.

Зрозуміло, при таких витратах творці Mission Impossible 7 та Mission Impossible 8 бажають хоча б повернути свої кошти, тому ризикувати з релізом стрічок на тлі нової хвилі COVID вони не хочуть. Тож Mission Impossible 7 отримала нову дату релізу – 14 липня 2023 року. Відповідно Mission Impossible 8 переїздить на 28 червня 2024 р.

«Місія нездійсненна». Сьому і восьму частини шпигунського бойовика з Томом Крузом знову перенесли. Тепер на 2023 та 2024

Нагадаємо, з початку прем’єра Mission Impossible 7 була запланована на 23 липня 2021 р., потім на 19 листопада 2021 р, згодом на 27 травня 2022 р. і потім на 30 вересня 2022 р. Mission Impossible 8 переїздив вже три рази. З початкової дати 5 серпня 2022 р. на 4 листопада 2022 р., а потім на 7 липня 2023 р.

У Mission Impossible 7 та 8 до своїх ролей повернуться Том Круз, Ребекка Фергюсон, Саймон Пегг та Ванесса Кірбі. Нова зірка серії, Гейлі Етвел, напевно знайома вам по ролі Пеґґі Картер у фільмах кіновсесвіту Marvel.

На 2022 р. заплановано ще один гучний реліз з Томом Крузом, який теж декілька разів переносився через пандемію – Top Gun: Maverick. Фільм, який повинен був вийти ще у липні 2019 р. запланований зараз на 27 травня 2022 р. Але його все ще можуть перенести. Цікаво, що Netflix та Apple TV+ намагалися придбати права на розповсюдження стрічки, але Paramount відмовилася її продавати.