В ігри грають у будь-якому віці — і молодь, і літні люди. Особливо в World of WarCraft, де кожен обирає свій власний стиль і темп проходження та займається тим, що йому найбільше до вподоби. Проте іноді це призводить до несподіваних наслідків — як у випадку користувача Reddit, який поскаржився на модераторів гри, що забанили його батька за підозрою у тому, що він є ботом.

За словами цього користувача, його батькові вже 70 років і він грає ще з часів Burning Crusade, тобто вже більше ніж 10 років. Він не спілкується в чатах і просто виконує квести та прокачує своїх персонажів (їх у нього близько десяти, і всі вони — мисливці за класом). Ймовірно, модераторам гри така поведінка здалася підозрілою, тому вони вирішили… просто забанити його на пів року.

Спочатку сам гравець, а потім і його інший син намагалися звернутися до служби підтримки гри, але отримали там лише відповідь, що нічого тут зробити не можна. Тому цей користувач і вирішив звернутися до спільноти Reddit за допомогою. Оригінальний пост отримав понад 4 тис. вподобань та набув такого розголосу, що Blizzard нарешті “одумалася”, зв’язалася з гравцем, вибачилася за некоректне блокування акаунту, зняла бан та додала місяць передплати як компенсацію за незручності.

Тож все зрештою закінчилося хепі-ендом: користувач Reddit подякував спільноті за підтримку і на підтвердження правдивості всієї історії навів фото свого батька на фоні монітора з грою та скриншоти листування з підтримкою.