До грудня 2024 року до Міжнародної космічної станції може бути прикріплений модуль із кіностудією та спортивною ареною. Компанія, що стоїть за проєктом – Space Entertainment Enterprise. Вона є одним із продюсерів фільму Тома Круза, що буде частково знятий у космосі.

Якщо і коли SEE-1 почне функціонувати, планується, що на ній відбуватимуться телевізійні та кінознімання, а також музичні заходи та різні види спортивних змагань, які можна буде транслювати у прямому ефірі.

Будуватиме станцію компанія Axiom Space, яка два роки тому виграла контракт із НАСА на будівництво першого комерційного модуля МКС. Згідно з планами, станція Axiom відстикується від МКС у 2028 році, при цьому SEE-1 залишиться пристикованою.

Чи вдасться Space Entertainment Enterprise та Axiom здійснити свій план, поки що невідомо. Space Entertainment Enterprise також не повідомила, скільки коштуватиме об’єкт. Нині компанія тільки планує розпочати збирання коштів. Тим часом фільм із Томом Крузом, як очікується, буде знятий на МКС вже 2022 року.