Ще з минулої осені нова лінійка Samsung Galaxy S не полишає порядку денного. Подробиці про наступні флагмани компанії, які діставали інсайдери, найбільшу увагу сконцентрували навколо можливого повернення моделі Note. Сьогодні президент та голова MX Business Samsung Electronics Те Мун Ро анонсував наступний захід Samsung Galaxy Unpacked 2022 та поміж рядків розповів, що чекати на Note не потрібно.

У своєму зверненні до авдиторії Те Мун Ро зробив акценти на історії моделі Note та на її вплив на сучасні смартфони. Також пригадав інновації лінійки Z Fold, яка принесла на ринок новий формфактор ґаджетів.

Офіційно: презентація Samsung Galaxy Unpacked 2022 пройде у лютому та без моделі Note

Потім його увага все одно повернулась до Note:

Ми знаємо, що багато з вас були здивовані, коли Samsung не випустила новий Galaxy Note минулого року. Вам подобалася неперевершена креативність та ефективність серії Galaxy Note, яка дозволяла вам миттєво перейти від ігрової нірвани до високооктанової продуктивності. Ви захоплювалися реалістичним пером S Pen, з яким почали писати. І ми не забули про ці враження, які ви любите.

Враховуючи кількість джерел, які з усіх боків показали нові смартфони та модель зі стилусом серед них, останні сумніви щодо нової моделі з S Pen вже точно мають зійти нанівець.

Однак у повідомленні є дві цікаві фрази: ”And, yes, you will help Samsung rewrite the future of smartphones once again” (“Так, ви допоможете Samsung ще раз переписати історію смартфонів”), та “Get ready for the ultimate Ultra experience” (“Приготуйтесь до неперевершеного досвіду Ultra”). Тож Note не повернеться, але от у моделі Ultra таки буде свій стилус.

Серед іншого, наголоси зроблені на можливостях камер, потужності, швидкості,“інструментах, які більше ніде не знайти” та екосистемі Galaxy.

Точної дати, на жаль, представник компанії не назвав. Йдеться тільки про те, що презентація пройде в лютому.

https://www.youtube.com/watch?v=W_kk-AfcbNI