Гігант соціальних мереж оголосив про нову функцію, яка дозволяє передплатникам Twitter Blue ($2,99/міс) на iOS офіційно прив’язати NFT до зображень свого профілю. Після цього зображення профілю показуватиметься із шестикутною рамкою замість кола, а інші користувачі зможуть клацнути на зображенні для отримання інформації про пов’язаний з ним NFT.

Twitter NFT

“Ця нова функція надає користувачам простий і зручний спосіб підтвердити своє володіння NFT, дозволяючи їм безпосередньо під’єднати свої криптогаманці та вибрати NFT зі своєї колекції у якості фотографію профілю”, – пояснюється в спеціальному розділі сайту підтримки.

Примітно, що компанія встановила деякі обмеження щодо того, які NFT можуть бути прив’язані до фотографій профілю. Представник мережі підтвердив, що принаймні зараз це працює тільки з NFT, випущеними на блокчейні Ethereum.

Більш того, для активації функції користувачі повинні використовувати один із шести наступних криптовалютних гаманців: Coinbase Wallet, Rainbow, MetaMask, Trust, Argent або Ledger Live. Представники соціальної мережі називають це обмеження “тимчасовим”.