Київська студія Mauris сповістила, що піратська рольова гра Corsairs Legacy невдовзі отримає демо-версію Corsairs Legacy: Prologue.

Пролог міститиме один квест, події якого розгорнуться в таверні, та мінігру Перудо. Крім того, гравці зможуть пішки дослідити колонію Бріджтаун, розташовану на острові Барбадос.

Всі, хто надішлють зворотний зв’язок розробникам усередині демо через форму зворотнього зв’язку, отримають цифровий бонус у релізній версії гри за активну участь у розробці.

Corsairs Legacy – це духовний наступник гарно відомих «Корсарів» від «Акелли». Оригінальні «Корсари» мали три основних частини, що виходили у 2000, 2003 та 2005 роках, та безліч спинофів, фанатських модифікацій та окремих неофіційних проєктів-продовжень. У 2018 р. навіть спалахнув скандал, коли «Акелла» звинуватила в порушенні закону про авторські права студію Black Sun Game Publishing, що збирала кошти на розробку начебто четвертої частини «Корсари: Чорна мітка». Але це не стосується Corsairs Legacy та Mauris, це окремий проєкт, який лише схожий на «Корсари». Але, чесно кажучи, дуже схожий.

Corsairs Legacy створюється на рушії Unity з дуже обмеженим бюджетом та малою командою, тому більшість моделей персонажів тут куплені вже готовими. У Mauris вирішили розбити процес розробки Corsairs Legacy на декілька частин та поступово додавати нові механіки. Спочатку наземну частину, потім – морську. За планом услід за прологом, який з’явиться у першій половині 2022 року, до кінця року вийде перша частина з наземними та морськими місіями, а потім вже відкритий світ.

Цікаво, що Mauris – це, в першу чергу, розробник сайтів та мобільних застосунків. Corsairs Legacy – перша гра компанії й відразу достатньо амбіційна.

Ми обов’язково поспілкуємося з розробниками Corsairs Legacy більш детально.