На сторінці техпідтримки Apple з’явилася офіційна інструкція, в якій описано кілька кроків для правильного очищення серветки для протирання дисплеїв смартфонів і планшетів. За словами представників корпорації, чищення цією тканиною дуже важливе, це дозволить уникнути пошкодження екранів під час їх очищення.

Ця спеціальна серветка вартістю $19 рекомендується для очищення нового наноструктурованого скла, яке використовується, наприклад, в Pro Display XDR та iMac. Також можна прочитати, що для якісного очищення сильно заляпаної поверхні полірувальну тканину можна змочити 70-відсотковим розчином ізопропілового спирту.

Сама полірувальна тканина має бути очищена від бруду, не мати плям і бути чистою. Компанія дає такі рекомендації:

  • Полірувальну тканину мийте вручну з милом та водою
  • Ретельно промийте водою
  • Сушіть на відкритому повітрі не менше 24 годин

Дякуємо, кеп.

Ще під час випуску цього аксесуару компанія оголосила, що серветка виготовлена із неабразивного матеріалу для “ефективного очищення будь-якого екрану Apple”.

Компанія навіть опублікувала список пристроїв компанії, сумісних із новою серветкою. З мобільних пристроїв це всі моделі, що починаються з iPhone 6, iPad mini та iPad Air, а також iPad Pro (всі), iPad (5-го покоління та новіші), Apple Watch (всі) та iPod Touch (5-го покоління та новіші). Список також включає більшість комп’ютерів Mac, які випущені з 2015 року.