ПК-реліз God of War став найуспішнішою грою Sony у Steam

Порт God of War на ПК вийшов зовсім недавно, 14 січня, але вже встиг побити кілька рекордів ігор Sony на платформі Steam.

Зокрема, God of War отримав найвищий користувацький рейтинг: наразі він становить 97% позитивних відгуків та майже 10 тис. оцінок (для порівняння — рейтинг Days Gone 93%, Horizon: Zero Dawn – “лише” 84%).

Також у God of War найвища кількість одночасних гравців серед усіх проєктів Sony у Steam: хоча у день релізу вона становила 49,411 і трохи поступалася показникам Horizon Zero Dawn (56,557), але відтоді почала потроху зростати й сьогодні сягнула 73,529 гравців. Тепер лишається чекати релізу Uncharted: Legacy of Thieves Collection – можливо, йому вдасться перевершити цей результат та змістити Кратоса на почесне друге місце.

Крім того, гра очолила рейтинг лідерів продажу у Steam минулого тижня — і з огляду на виключно схвальні відгуки можна припустити, що полишить його вона ще нескоро. А ви вже встигли пограти у God of War на ПК? Як вважаєте, 4 роки очікування були того варті?

Більше коментарів!