“Кіберсвисток” від Tesla тепер можна купити за Dogecoin. Їх миттєво розібрали

Як і обіцяв Ілон Маск, аксесуари Tesla тепер можна купити за криптовалюту Dogecoin. Проте поки що тільки декілька позицій, серед яких “кіберсвисток”, пряжка на ремінь з логотипом компанії та навіть дитячий електро-квадроцикл Cyberquad. І що цікаво, зараз на сайті Tesla їх можна придбати тільки за Dogecoin, але на момент публікації новини тільки пряжка та квадроцикл залишилася в наявності, свистки миттєво розкупили.

Ще цікавіше, що товари куплені за криптовалюту не підлягають поверненню. Про це йдеться на сторінці підтримки магазину аксесуарів Tesla.

Усі покупки Dogecoin є остаточним продажем. Предмети, придбані за допомогою Dogecoin, не підлягають поверненню, обміну або скасуванню. Предмети, придбані за допомогою Dogecoin, не підлягають поверненню або обміну на готівку.

Як і в минулому, коли Ілон Маск згадував про Dogecoin у своєму твіттері, вартість криптовалюти тимчасово підвищилася до 20 американських центів, але це далеко від її максимуму у майже 69 центів, який був у травні 2021 року.

Більше коментарів!