2022 рік починається з перенесень ігор, що було передбачувано. Спочатку S.T.A.L.K.E.R. 2 від GSC Game World, тепер King Arthur: Knight’s Tale від NeocoreGames.

За попереднім планом покрокова тактична RPG від авторів The Incredible Adventures of Van Helsing та Warhammer 40,000: Inquisitor повинна були вийти вже 15 лютого 2022 року, але студія NeocoreGames оголосила о перенесенні дати релізу ПК-версії на півтора місяця до 29 березня 2022 року. У майбутньому гру планують випустити також і для консолей PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Зараз King Arthur: Knight’s Tale знаходиться у Дочасному доступі Steam та пропонує гравцям ознайомитися з першим актом сюжетної кампанії. У фінальній версії гри будуть представлені продовження кампанії та контент для гравців, які досягли максимального рівня. Саме о енд-гейм контенті, сезонах подіях та PVP розповідають розробники у новому відеоролику.

King Arthur: Knight’s Tale – досить хардкорна покрокова RPG з акцентом на розвиток персонажів та елементами rogue-lite. Події гри розгортаються в артурівскії Англії, але ви граєте за чорного лицаря Мордреда, позашлюбного сина та ворога короля Артура. Ви вбили Артура, але своїм передсмертним диханням він вразив вас. Ви обидва померли – і все ж ви обидва живете.

King Arthur: Knight’s Tale – це не перша гра угорської студії NeocoreGames про короля Артура. Історія цього розробника починалась саме з ігор про легендарного брито-римлянина – тактик у реальному часі з ролевими елементами King Arthur: The Role-Playing Wargame та King Arthur II: The Role-Playing Wargame.