Гігант програмного забезпечення продовжує вдосконалювати свою програму Microsoft Defender. Це власна антивірусна програма корпорації, яка захищає ПК з ОС Windows від вірусних атак. У мережі з’явилися зображення, які показують, який вигляд матиме наступна версія цього антивірусного пакета.

Попередній пакет Windows Defender був вбудований в операційну систему Windows 8, але набув справжньої популярності в епоху ОС Windows 10. Саме в цій версії операційної системи програма стала одним з кращих рішень для захисту комп’ютерів від шкідливих програм.

Починаючи з Windows 10 2004, програмний гігант перейменував його на Microsoft Defender, а зараз готує рішення, яке може працювати не тільки в середовищі Windows, але й інших операційних системах. Зображення останньої версії антивірусного пакета для Windows 11 та Android було опубліковано вебпорталом Aggiornamenti Lumia.

Програма виглядає сучасно та адаптована до нового дизайну Windows 11. За словами Aggiornamenti Lumia, оскільки це окрема антивірусна програма, компанії буде простіше оновлювати її та додавати нові функції без необхідності робити це одночасно з оновленням ОС.