Польська студія Far From Home, заснована розробниками, що брали участь у створенні таких ігор як Dying Light, Dying Light 2, Dead Island, The Medium, Chernobylite та Divinity Original Sin Series, представила свою першу гру Forever Skies, а також продемонструвала тизер ігрового процесу. У 2022 році гра вийде в Дочасному доступі Steam, а згодом з’явиться й на консолях.

Forever Skies – це науково-фантастична гра про виживання від першої особи. Ви граєте за самотнього вченого, що повернувся на Землю через багато років після того, як глобальна екологічна катастрофа зробила планету непридатною для життя. У вашому розпорядженні високотехнологічний дирижабль, який можна буде покращувати та розширювати. Він стане вашим транспортом, притулком, лабораторією та майстернею. Ви маєте досліджувати таємничі субстанції та створювати інструменти для виживання. Шукати способи добути їжу та ресурси й досліджувати руїни над товстим шаром токсичного пилу, що покриває поверхню. Звідки взявся пил? Що це таке? І що ховається під ним?

Ігровий процес Forever Skies включає дослідження оточення на дирижаблі та пішки, створення предметів, будівництво бази, розведення рослин, бої та дослідження в області вірусології – вам потрібно знайти ліки, які допоможе тим небагатьом, хто вижив на орбіті.

На початку Дочасного доступу Forever Skies буде однокористувацькою грою, згодом з’явиться кооперативний режим. Консольна версія вийде пізніше з усіма оновленнями та контентом, що вже випущені для ПК, включаючи кооперативний режим.