Днями розробник Dying Light 2 Stay Human зробив гучну заяву, що дещо спантеличила гравців: мовляв, повне проходження їх гри займе 500 годин — вони навіть порівняли це з пішою прогулянкою від Варшави до Мадриду, яка виявляється ненабагато довшою.

Здається, вони не очікували тої бурхливої реакції, яку спричинила така заява, тому згодом зробили уточнення: мовляв, це “найповніше” проходження, що передбачає виконання усіх завдань, відвідування усіх локацій, перевірку усіх можливих розвилок у діалогах, наслідків усіх зроблених виборів, відкриття всіх закінчень гри та збір усіх колекційних речей.

Просто “повне проходження” Dying Light 2 (що складається лише з виконання усіх завдань, як головних, так і побічних) забере у гравця близько 80 годин. А на завершення головної сюжетної лінії, якщо не відволікатись на другорядні квести, знадобиться всього 20 годин.

Так, це вже звучить значно краще, ніж необхідність витратити пів тисячі годин на одну гру — хай навіть дуже гарну. Нагадаємо, реліз Dying Light 2 відбудеться вже зовсім скоро — 4 лютого. Звісно, якщо гру не буде перенесено останньої миті — якщо згадати процес її розробки, такий варіант залишається цілком очікуваним.