Bungie представила новий трейлер з довгоочікуваного доповнення Destiny 2: The Witch Queen, яке вийде вже 22 лютого 2022 року. Гравцям показали моторошне та вкрай небезпечне місце – світ-Престол королеви-відьми Саватун.

Божевільне царство скверни та величі, світ-Престол Саватун підтримує крихкий баланс жахливих сил. Дістаньтеся до істини та побачте, що свої таємниці є не тільки у Темряви, а й у Світла.

У розширенні Destiny 2: The Witch Queen гравці зіткнуться з небаченими раніше ворогами та дістануться до істини, яку приховує королева-відьма Саватун. Їм треба дослідити новий пункт призначення у світі-Престолі Саватун і битися з її Блискучим роєм – воїнами Вулика, що наділені тим самим Світлом, що посилює Стражів. Щоб протистояти такій загрозі, гравці вперше зможуть створювати власну зброю та отримають у своє розпорядження новий тип озброєння – глефу.

Destiny 2: The Witch Queen – це перше велике контентне оновлення шутера Destiny 2, з часу виходу DLC Destiny 2: Beyond Light ще у листопаді 2020 року. Наразі Bungie планує підтримку Destiny 2 щонайменше до 2024 року, коли вийде оновлення The Final Shape, яке завершить першу сагу Destiny, яка називається «Сага Світла і Темряви».