Компанія AOC під своїм ігровим брендом AGON PRO анонсувала новий геймерський монітор – AGON PRO AG274QGM. Він базується на 27-дюймовій IPS-панелі з підсвічуванням mini LED, з роздільною здатністю QHD (2560×1440 пікселів), частотою оновлення 300 Гц, а також підтримкою технологій адаптивних частот оновлення NVIDIA G-Sync Ultimate та NVIDIA Reflex Analyzer. Інші технічні характеристики поки що не розкриваються, але вже відомо, що монітор відповідає вимогам стандарту VESA DisplayHDR 1000 — тож можна припустити, що пікова яскравість в AGON PRO AG274QGM в режимі HDR має сягати 1000 ніт.

Час відгуку AG274QGM становить 1 мс (GtG), а mini LED підсвічування дозволило реалізувати локальне затемнення — у монітора 576 зон з регульованою яскравістю. Підтримка технології NVIDIA G-Sync Ultimate, поміж іншого, дозволяє зменшити затримку введення в режимі HDR — також це означає наявність апаратного модуля G-Sync, а не просто програмної сумісності.

Завдяки цьому модулю монітор підтримує ще одну технологію NVIDIA – Reflex Analyzer, яка дає можливість користувачам самостійно вимірювати загальну затримку їх системи у різних режимах. Для цього знадобиться спеціальна миша з підтримкою NVIDIA Reflex Analyzer — й AOC заразом анонсувала ще й таку модель. Нею стала AOC GAMING GM510 — ергономічна миша для правшів з оригінальним візерунком на корпусі у вигляді сот (завдяки чому її вага становить лише 58 г). Маніпулятор оснащений датчиком Pixart PMW3389 та перемикачами Kailh, розрахованими на 80 млн натискань. AOC GM510 пропонує користувачам 16000 DPI, прискорення 50 g і точність відстеження 400 дюймів в секунду.

Дата початку продажу та вартість AGON PRO AG274QGM поки не підтверджені. Миша AOC GAMING GM510 вже доступна у продажу за роздрібною ціною 1099 гривень.