Версія “два плюс”, випущена трохи більше ніж через два роки після свого попередника, Skydio 2, пропонує покращену дальність і збільшений час польоту, програму Skydio Care і новий режим Keyframe. Останній призначений для кінематографістів та творчих людей.

Новий дрон було представлено на виставці CES 2022.

Збільшений час польоту

Skydio 2+ має новий акумулятор, але використовує ту ж його конструкцію, що й оригінальна модель — це робить їх взаємозамінними. Різниця полягає у збільшенні часу польоту на 20% – до 27 хвилин в ідеальних умовах.

Skydio 2+: на CES 2022 представили оновлену та покращену версію дрону

Дальність польоту

Skydio 2+ оснащений двома антенами, розташованими на передніх верхніх консолях, та радіостанцією Wi-Fi 5 ГГц для зв’язку на великих відстанях. Skydio стверджує, що тепер дрон може відлітати на відстань до 3 кілометрів з новим контролером Skydio 2+ Beacon (це у два рази далі, ніж з оригінальним Beacon) і отримати 6 кілометрів дальності з додатковим пультом. Для порівняння, оригінальна версія Skydio 2 може відлітати максимально на 3,5 кілометри.

Режим Keyframe

Компанія вирішила вдосконалити режим follow-me, представивши функцію Keyframe, яка дозволяє задавати заздалегідь визначені траєкторії польоту за допомогою ключових кадрів, з можливістю регулювати швидкість, напрямок та багато іншого у проміжках між цими точками.

Просто підлетіть на дроні до потрібного місця, поверніть дрон і нахиліть камеру для отримання потрібного кадру, натисніть на екран, щоб позначити точку маршруту, і повторюйте ці дії, доки не буде заданий потрібний шлях. Дрон може летіти як уперед, так і назад із заздалегідь обраною швидкістю. Функція Keyframe доступна на обох моделях — Skydio 2 та 2+.

Skydio Care

Програма Skydio Care продовжує обмежену річну гарантію на дрон. Вона забезпечує покриття у разі аварій, пошкодження водою та невідновних посадок. Заплативши $149 за додатковий рік або $249 за два роки, користувачі можуть отримати заміну дрону лише за $150 без зайвих питань.

Skydio 2+ коштує 1099 доларів США, що на 100 більше, ніж попередня модель. Skydio 2+ має все ту ж легку раму, всеспрямовану функцію обходу перешкод і камеру з матрицею Sony IMX577 1/2.3″, 12.3MP CMOS.

Більш детальну інформацію, включаючи повні технічні характеристики, дивіться на сайті компанії.