Що ближче ми знаходимось до презентації оновлених флагманів компанії Samsung, то більше інформації про них з’являється від інсайдерів. Цього разу блогер Льюїс Гілсентегер, відомий як Unbox Therapy, опублікував відео з муляжами новесеньких флагманів лінійки S22. Відео швидко прибрали, але небайдужі ентузіасти перезалили запис (який, щоправда, важкувато дивитись через постійні переривання).

Це не перший подібний запис з цими моделями. Всередині минулого місяця такі муляжі показав інсайдер Стів Макфлай (OnLeaks). Тож свіже відео від Unbox Therapy зайвий раз підтверджує зовнішність моделей S22.

Це будуть три смартфони: звичайний S22, його більша версія S22+ та топова модель S22 Ultra. Можливо, в назвах стануться деякі зміни. S22 та S22+ майже не змінилися у порівнянні з торішніми флагманами. Згідно з іншими чутками, дисплеї оновлених моделей можуть зменшитися до 6,1 та 6,55 дюйма відповідно. Роздільна здатність основної камери буде 50 МП.

Більше змін має статися з S22 Ultra, яка все ж отримає фірмовий “олівець” S-Pen та потішить фанатів моделей Note. Також у цієї моделі візуально трішки зміниться дизайн блока камер, які майже не будуть виступати з корпусу. Серед них будуть основний 108-мегапіксельний сенсор, 12 МП для ультраширококутного, а також два 10-мегапіксельні сенсори з 3- та 10-кратним збільшенням.

Ще в інтернеті з’являлися фото коробки нового блока живлення для флагманів. Це 45-ватна зарядка з USB-C. Це майже вдвічі більше, ніж у минулої “Ультри”.

Поки що невідомо, коли нові моделі побачать світ. Минулого року оновлення було представлено у середині січня. Цього разу на дату виходу лінійки Galaxy S22 може вплинути криза напівпровідників.