Найкорисніший експонат CES 2022: автоматичний бармен Black+Decker Bev [відео]

Цієї весни у продаж надійде найкорисніший домашній пристрій — автоматичний бармен Black+Decker Bev, що був представлений на CES 2022. Його основна відмінність від конкурентних винаходів — простота використання.

Щоб Black+Decker Bev змішував вам коктейлі, не потрібно переливати спиртне в окремі місткості, що постачалися б у комплекті. Підійдуть “рідні” пляшки обʼємом до 750 мл. При цьому їх не потрібно перевертати, встановлюючи в “гнізда” на корпусі робота-бармена — п’ять трубок із нержавіючої сталі відмінно впораються із завданням висмоктування потрібної дози алкоголю зі стандартної пляшки.

Ви завантажуєте Black+Decker Bev текілою, ромом, горілкою, джином та віскі, заповнюєте контейнер для води, вставляєте капсулу із соками та бітерами та натискаєте кнопку, що відповідає бажаній міцності вашого напою. Внутрішня помпа витягує необхідну кількість кожної рідини, та використовує тиск, щоб помістити їх у капсулу та змішати.

Команда сайту Newgadgets.de відзняла невеличке відео про Black+Decker Bev на CES 2022:

Спеціальні клапани направляють надлишки напоїв назад у кожну пляшку без забруднень, а готовий напій заливається у вашу склянку. Після цього вся система прокачує труби повітрям та водою, щоб очистити себе. Компанія стверджує, що весь процес займає менше ніж 30 секунд.

Звичайно, назвати пристрій повноцінним роботом не виходить. Тут немає керування по Wi-Fi або Bluetooth за допомогою смартфонів, а вся автоматизація зводиться до сканування штрих-кодів на капсулах. У якості умовної компенсації виробник пропонує “режим вечірки” з підсвічуванням пляшок за допомогою світлодіодів.

Black+Decker Bev коштуватиме $300, а додаткові капсули виробництва Bartesian — $15 за комплект з 6 екземплярів. Здається, разом з домашнім роботом Labrador Retriever, що також був представлений на CES 2022, цей винахід складе найкраще партнерство.

Більше коментарів!