Новий корпус CyberPower обладнаний 18 індивідуальними автоматизованими портами, що відкриваються або закриваються для збільшення або зменшення повітряного потоку. Замість того, щоб намагатися пояснити це на словах, наведений нижче GIF дає вам чіткіше уявлення про незвичайний дизайн Kinetic.

CyberPower представила на CES 2022 корпус Kinetic, що дихає [відео]

Кожні 5 секунд система вимірює температуру і відкриває або закриває вентиляційний отвір залежно від необхідності. Наприклад, якщо температура до 70 градусів, вентиляційні отвори залишаться закритими, але при перевищенні цієї температури кожен отвір злегка відкриється, щоб збільшити потік повітря.

Представник CyberPower розповів, що компанія працювала над різними механізмами та приводами понад шість місяців, та знайшла нарешті оптимальне рішення. У корпус можна встановити радіатор розміром до 360-мм та материнську плату формату ATX, а також до семи 120-міліметрових або до п’яти 140-міліметрових вентиляторів.

Компанія заявила, що очікує на постачання систем серії Kinetic у третьому кварталі цього року і розглядає можливість самостійного продажу корпусу, який, за прогнозами, коштуватиме близько 250 доларів, якщо на нього буде попит.