Виробник аксесуарів Targus оголосив про те, що рюкзак Cypress Hero EcoSmart з вбудованою підтримкою сервісу Find My від Apple надійде у продаж на території США навесні або влітку 2022 року за рекомендованою ціною $149,99.

Рюкзак оснащений невеликим модулем, який дозволяє відстежувати його розташування у додатку Find My на iPhone, iPad, Mac та Apple Watch без необхідності використання AirTag. Рюкзак підтримуватиме функцію Precision Finding, яка дозволяє користувачам (з деяких країн) з iPhone 11 або новіше бачити точну відстань та напрямок до рюкзака за допомогою звукового, візуального та тактильного зворотного зв’язку.

Targus Cypress Hero Backpack

Для втілення цієї функціональності Apple відкрила минулого року аксесуарам інших компаній доступ до відповідного чіпа U1. Компанія Targus заявила, що вбудований трекер “добре інтегрований” у рюкзак. У той час, як AirTag можна витягнути з рюкзака та викинути у разі крадіжки, з вбудованим рішенням такого не станеться. Рюкзак постачатиметься зі змінним акумулятором для трекера, який можна заряджати через USB.

За словами Targus, рюкзак має м’яке відділення, в якому може розміститися 16-дюймовий MacBook Pro, а також кілька інших відділень та кишень для додаткових пристроїв та особистих речей. Рюкзак виготовлений із використанням перероблених матеріалів (26 пластикових пляшок) та має клас водонепроникності IPX3.