Минулого року Samsung додав підтримку пера S Pen у свій флагман Galaxy S21 Ultra, поставивши під сумнів майбутнє популярної лінійки смартфонів Galaxy Note. З 2020 року в ній не вийшло жодної моделі, проте компанія ухилялася від прямої відповіді чи відмовилася від неї остаточно. Останній витік рендера Galaxy S22 Ultra, який опублікував у своєму твіттері відомий інсайдер Еван Бласс, дає зрозуміти, що лінійка Galaxy Note остаточно перестала існувати. Принаймні в тому вигляді, що раніше.

Galaxy S22 Ultra вже точно замінить лінійку Galaxy Note

Galaxy Note20 Ultra з 2020 року

Galaxy S22 Ultra вже точно замінить лінійку Galaxy Note

Galaxy S22 Ultra, який має бути представлений вже в лютому

Якщо відкинути назву, то Galaxy S22 Ultra по суті є прямим продовженням Note20 Ultra. Майбутній флагман Samsung використовує ту саму мову дизайну із заокругленими краями екрана та пласкими верхніми гранями. Перо S Pen так само ховається у корпусі. Тобто, якби назва нової моделі була невідомою, то логічніше було б зробити припущення, що вона належить до лінійки Note.

Об’єднання можливостей Galaxy Note та Galaxy S в одній моделі може дати хороший поштовх  для продажів S22 Ultra, адже смартфон тепер має ширшу аудиторію. Він може сподобатися як тим, хто завжди цінив камери у флагманах  Galaxy S, так і тим, кому потрібні можливості багатозадачності Galaxy Note та підтримка S Pen.