Більшість виробників бездротових гарнітур пропонують дуже обмежену кількість варіантів для своєї продукції – зазвичай чорно-білі та без півтонів. Такі навушники добре помітні навіть на відстані, і, як підрахували в компанії JLab, така схема може не зробити деяких покупців. Компанія уклала угоду з косметичним брендом ORLY щодо вибору найбільш популярних колірних варіантів корпусу для “імітації” відтінків шкіри.

JLab представила навушники Go Air Tones “під колір шкіри користувача”

Для Go Air Tones компанія обрала колекцію із семи відтінків колірної гами Pantone, “придатних для людей з усім спектром відтінків шкіри”. JLab стверджує, що за допомогою ORLY компанія відібрала понад 60 відтінків. Для тих, хто не може підібрати гарнітуру “на око”, JLAb запропонує AR-застосунок, що дозволяє віртуально оцінити відповідність кольору гарнітури тону шкіри.

JLab представила навушники Go Air Tones “під колір шкіри користувача”

Фактично, Go Air Tones є моделлю Go Air Pop за 20 доларів, яку компанія представила в серпні минулого року. Це означає, що навушники отримають сенсорне керування, можливість використовувати кожен навушник окремо та захист від проникнення води за стандартом IPX4. Однієї зарядки вистачить на 8 годин роботи, а чохол з вбудованим акумулятором забезпечить ще три повні зарядки без необхідності підключення до живлення.

Go Air Tones вже доступні для попереднього замовлення за ціною 20 доларів. Початок продажів запланований на середину січня.