Компанія Ukrspecsystems представила свою нову розробку – гіростабілізовану платформу-підвіс USG-400 для безпілотників військового та цивільного призначення.

USG-400 – це високопродуктивний підвіс з тридцятикратним зумом, гіроскопом, лазерним далекоміром, цифровою стабілізацією, відстеженням цілі та GPS-навігацією. Оновлено також і програмне забезпечення контролю місії Аerowatcher.

Ukrspecsystems представила USG-400, нову українську гіростабілізовану платформу для БПЛА

USG-400 має вбудоване рішення для обробки відео, датчик Full HD з 30-кратним оптичним і 4-кратним цифровим зумом, неохолоджуваний ІЧ-сенсор з об’єктивом з оптичним зумом великої кратності та лазерний далекомір з дальністю вимірювання до 5 км. Система збудована за принципом «увімкни та працюй». Модуль USG-400 ідеально підходить для безпілотних літальних апаратів класу 1 та класу 2 (БПЛА або дрони), літаків з екіпажем, гелікоптерів, автожирів та інших невеликих авіаційних платформ. Підвіс призначений для використання у різноманітних місіях – спостереження, моніторинг, розвідка, пошуково-рятувальні роботи, контроль кордонів, та таке інше. ПО контролю місії автоматично створює звіти, які можна надіслати особі, що приймає рішення або зберегти на майбутнє.

Підприємство Ukrspecsystems було створено у 2014 році та випускає БПЛА та дрони та обладнання для них. Остання розробка компанії БПЛА PD-2, який може використовуватися як для повітряної розвідки, так і для бойового застосування як носій бомбового навантаження з бойовою частиною вагою до 3 кг.