Супергеройський блокбастер “Людина-павук: Додому шляху нема” став єдиним фільмом під час пандемії, касові збори якого склали понад $1 млрд. Водночас за даними сервісу BoxOfficeMojo в Україні фільм вже зібрав $2,45 млн.

Загальні збори “Людина-павук: Додому шляху нема” оцінюються в $1,054 мільярда, що трохи менше від $1,132 мільярда попереднього фільму франшизи “Далеко від дому”, що вийшов у допандемічному 2019 році. В США картина вже заробила $467,3 мільйона.

За 12 днів прокату фільм відстає від “Месників: Війна нескінченності” але тепер є третім фільмом, збори якого за цей період перевищили $1 млрд. “Месники: Завершення” все ще займають перше місце, досягнувши цього результату всього за п’ять днів. Зараз “Людина-павук: Додому шляху нема” також є десятим найкасовішим фільмом MCU, лише на дві позиції відстаючи від “Далеко від дому”.

Загалом “Людина-павук: Додому шляху нема” тепер є найкасовішим фільмом 2021 року, посунувши китайський військовий фільм “Битва на озері Чанджін”. І це, до речі, без прокату в Китаї, адже жоден з кіно-театральних релізів MCU за цей рік там так і не вийшов.