Планував написати оновлення за результатами роботи сайту вже ближче до кінця року, тобто за тиждень, але останні дні грудня завжди дуже заклопотані, як у читачів, так і у редакції. Тож підбиватиму деякі підсумки в цьому пості. Тим більше, що «Межа» працює вже 30 днів з 25 листопада 2021 року, і це наша перша серйозна дата.

Трохи статистики

За перші 30 днів роботи на сайт зайшло 209 тис. унікальних відвідувачів, проведено 402 тис. сеансів та переглянуто 859 тис. сторінок. Загалом за сеанс користувачі відвідували більш як 2 сторінки, а їхній середній час на «Межі» склав 2 хвилини 41 секунду.

Mezha.Media – перші 30 днів роботи

Також за цей період читачі залишили 37 125 коментарів.

Mezha.Media – перші 30 днів роботи

Статистика за країнами:

Mezha.Media – перші 30 днів роботи

За містами:

Mezha.Media – перші 30 днів роботи

Та, якщо комусь цікаво, за браузерами:

Mezha.Media – перші 30 днів роботи

І операційними системами:

Mezha.Media – перші 30 днів роботи

За 30 днів ми опублікували 29 оглядів, 17 статей та 457 новин та постів у блозі.

За результатами перших 30 днів роботи складно робити якісь далекосяжні висновки, але це доволі несподівана та приємна статистика. Я вже писав у минулому пості, що перші сподівання були на 60 тис. відвідувачів за перший місяць роботи, а 200 тис. мало бути в кращому випадку десь під кінець 2022 року. Тому сподіваємося, що «Межа» активно ростиме й надалі, принаймні, ми робимо для цього все можливе і неможливе 🙂

І, звичайно, дуже вдячні всім читачам за підтримку!

Де темна тема, Лебовські?

Mezha.Media – перші 30 днів роботи

За 30 днів на сайті багато чого мінялося, ми продовжуємо його дороблювати, і ще не все встигли. У тому числі, виловити всі баги. Але загалом відгуки доволі позитивні, й ми плануємо розвивати сайт в тому ж напрямку, тобто робити все, щоб він був зручним для читання та швидким.

Як ви могли помітити, цього тижня в нас з’явилися власні «межудли». Під час розробки нового логотипу якраз і хотілося, щоб він був динамічнішим, тож плануємо періодично оновлювати його під різні події.

Щодо темної теми, то вона зараз в роботі, ми плануємо додати її найближчим часом. Не обіцятиму, що встигнемо до Нового року, але в січні маємо зробити, якщо не буде форс-мажорів.

Як вам допомогти?

Доволі часте питання від читачів, що дуже приємно, адже насправді допомога нам не завадить. А зробити це можна декількома способами. І найпростіший – це розказати про «Межу» друзям, знайомим чи родичам, які цікавляться новими технологіями, ґаджетами та загалом цікавинками зі світу IT та навколо нього.

Крім того, якщо у вас є можливість та бажання написати цікаву статтю для сайту, поділитися лайфхаками чи ви хочете завести на сайті блог, то напишіть мені на [email protected].

Також нас можна підтримати фінансово. Для цього заходьте на сторінку Mezha.Media на Patreon. І тут не можу не подякувати нашим патронам, їх в нас зараз 167. Ваш внесок робить можливим існування цього ресурсу та його майбутній розвиток.

На межі нового року

Ми запустили сайт під кінець року та формально не можемо підбивати традиційні підсумки з найпопулярнішими матеріалами, бо ще не маємо стільки контенту на сайті. Проте редакція поділиться тим, які пристрої встигли купити цього року, які хотілося купити або просто сподобалися. А також своїми улюбленими фільмами, серіалами та іграми року.

Дякую, що з нами!