Раніше цього року Adidas повідомив про свою колаборацію з Microsoft щодо випуску лімітованих партій кросівок, “натхненних” дизайном Xbox та присвячених 20-річному ювілею цього ігрового бренду. Тоді у планах були три моделі, дві з них вже вийшли раніше, але у вільний продаж вони так і не надійшли — натомість Microsoft використовувала їх у своїх промокампаніях.

І от нарешті усі прихильники цієї ігрової платформи дочекалися свого часу: Adidas випустила останню, третю пару “тематичних” кросівок під назвою adidas XBOX Forum Tech Boost, причому вона, на відміну від попередніх, доступна в офіційному магазині Microsoft.com за ціною $140.

Adidas випускає лімітовану партію кросівок, присвячену 20-річчю Xbox

Чорний колір та загальний дизайн кросівок повинні нагадувати флагманську консоль Microsoft – Xbox Series X, лого Xbox збоку “запозичене” в Elite-версії контролера, а напівпрозора підошва — данина іншому лімітованому продукту, ще одному контролеру з напівпрозорим корпусом, який Microsoft також випустила на честь 20-річчя Xbox.

Дизайн, скажімо так, на поціновувача, але все одно ці adidas XBOX Forum Tech Boost 100% кращі за віртуальні кросівки Nike хоча б тим, що їх можна взути насправді.