Новий флагман Xiaomi 12 буде представлено 28 грудня

Як і у майже всіх великих виробників, флагмани Xiaomi оновлюються раз на рік. Раніше вони позбулися брендингу Mi, й тепер назва смартфону складається з бренду та цифри (з додатковими індексами різних моделей). Наступне оновлення вже незабаром.

У своєму акаунті мережі Weibo, компанія повідомила, що наступний флагман Xiaomi 12 буде представлено вже 28 грудня. Як пише Gadgets360, спочатку смартфон надійде в продаж в Китаї, тож глобальний запуск лінійки станеться вже наступного року.

Інсайди з різних джерел кажуть, що нова лінійка буде містити чотири різні моделі: Xiaomi 12, 12 Pro, 12X та 12 Ultra. Але не факт, що за тиждень ми побачимо їх усі (минулого разу Xiaomi 11 Ultra затримався на три місяці).

Щодо технічних характеристик, наразі підтверджено тільки, що флагмани отримають останні процесори Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. З інших джерел також повідомляють, що дисплеї матимуть роздільну здатність Full HD+ (менше, ніж WQHD+ у Mi 11), три камери (основна з яких матиме 50 МП) та акумулятор місткістю 5000 мА•г з підтримкою швидкісної зарядки від 67 до 120 Вт в залежності від моделі. 

Звичайно, нові смартфони надійдуть у продаж з Android 12 та MIUI 13-ї версії. Але спрощена модель Xiaomi 12X може побачити світ з Android 11 (також з MIUI 13) та лише згодом отримає оновлення.

Більше коментарів!