Що це за велике місто — та без власного метрополітену? Таким питанням, цілком імовірно, задавались багато гравців у Cyberpunk 2077, та тільки зараз, завдяки зусиллям модера KeanuWheeze, цей недолік гри був усунений.

Днями він опублікував на відомому порталі Nexus Mods свій новий мод – Metro System. Як неважко здогадатися, він додає до гри метрополітен із 19 станціями, якими гравець може пересуватися містом — якщо він вважає, що миттєва телепортаційна система це “чіт” та ламає сприйняття ігрового світу.

Після встановлення моду увійти до метро можна, скориставшись вже присутніми в грі “воротами”, що зазвичай працюють як пункти телепорту: після цього ви побачите пояснення, куди прямує наступний потяг, а в дорозі можна перемикатися між видами від першої чи третьої особи так само, як і під час керування авто.

Що ж, ми все ще чекаємо обіцяного великого оновлення Cyberpunk 2077 колись наступного року, а поки що можна покататись на метро та послухати в дорозі улюблене радіо. До речі, якщо ви все ще не придбали гру, хоча й планували, зараз, можливо саме час: під час великого зимового розпродажу в Epic Games Store вона обійдеться лише в 150 грн (за умови використання додаткового купона зі знижкою).