Сінгапурська компанія Secretlab, яка спеціалізується на виробництві ігрових меблів, презентувала крісла Secretlab The Witcher Edition, створені у співпраці з розробниками однойменних культових ролевих ігор з CD PROJEKT RED.

Secretlab The Witcher Edition – це кастомная версія крісла Titan Evo 2022 Series, яке має безліч налаштувань, ергономічну спинку, виготовляться з міцної штучної шкіри та таке інше. Крісло виготовляється у трьох різних розмірах та має захист від підробки у вигляді NFT-мітки. Гарантія на меблі цієї серію – 5 років. Ціна попереднього замовлення Secretlab The Witcher Edition при покупці з сайту виробника в залежності від обраних опцій стартує з $529. У продаж нове крісло надійде 3 лютого 2022 р.

Це не перша колаборація Secretlab та CD PROJEKT RED. У каталозі меблевої компанії вже є ігрові крісла по мотивах гри Cyberpunk 2077. Крім того, Secretlab виробляє меблі за мотивами League of Legends, Overwatch, World of WarCraft, «Гри престолів», Minecraft, Dark Knight та багатьох інших.