Французькому каналу новин TF1 вдалося поспілкуватися з керівниками Apple, такими як старший віцепрезидент з маркетингу Грег Джосвіак та іншими. Найцікавішим у цьому інтерв’ю було місце його проходження: знаменитий кампус Apple Park.

Як відомо, доступ до Apple Park майже неможливий для тих, хто не працює в Apple. До всесвітньої пандемії COVID-19 Apple зрідка проводила в кампусі заходи за участю відвідувачів, але навіть вони були дуже обмежені: гості могли потрапити лише до “театру Стіва Джобса”, але не в головну будівлю.

Телеканал TF1 поділився новими кадрами з Apple Park, на яких видно, як співробітники компанії обговорюють і, ймовірно, працюють над наступним поколінням апаратних продуктів, програмного забезпечення та сервісів Apple.

Зрозуміло, на відео немає ніякого натяку на самі продукти, і навіть особи співробітників “розмиті” здебільшого. На додаток, “розмиті” також епізоди з деякими приміщеннями, всередині яких можуть бути ще не випущені на ринок продукти.

Повна версія матеріалу (з текстом французькою мовою) доступна за посиланням. А вчити користуватися Перекладачем Google наших читачів, здається, немає потреби.