Стрімінговий сервіс Netflix опублікував всі 8 серій другого сезону популярного серіалу «Відьмак» / The Witcher з Генрі Кавіллом у головній ролі. Глядачі зможуть подивитися нові епізоди вже з українським дубляжем.

Другий сезон «Відьмак» / The Witcher з’явився на Netflix з українським дубляжем

Новий сезон продовжує розповідати декілька паралельних історій. Одною з головних ліній є історія мисливця за монстрами, відьмака Ґеральта (Генрі Кавілл), та принцеси Цірі (Фрея Аллан), які нарешті зустрілися в кінці першого сезону. В продовженні, шукаючи безпеку та притулок, Ґеральт бере Цірі в Каер Морхен, де вона починає випробовувати свої сили.

Інша сюжетна лінія розказує історію ще одного важливого персонажа  світу «Відьмака» Йеннефер (Аня Чалотра), яка стикається зі своїми власними проблемами та кризами.

Автор книг про «Відьмака» Анджей Сапковський вже подивився та похвалив другий сезон серіалу. «Адаптувати мої книжки не проста задача. Я подивився (серіал) з великим задоволенням, та сподіваюся на ще більш епічний третій сезон» – опублікував слова автора офіційний твіттер-акаунт «Відьмака» від Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs