Автовиробники поступово рухаються у бік електрики, все більше відмовляючись від двигунів внутрішнього згоряння. Ця тенденція вже дісталася й одного з найпопулярніших гонщиків сьогодення — Кена Блока. Продовження серії відео Gymkhana, у якій Кен виконує різноманітні трюки, отримає назву Elektrikhana.

І спеціально для цього Audi будує електричну автівку. Взявши за онову ралійний болід фірмової команди 1985-1986 років — Audi Sport Quattro S1 — дизайнери компанії будують його сучасну версію. Авжеж повністю електрифіковану. Сам Кен фанатів від класичного ралі-кара, саме ця автівка надихала його в ті роки й спонукала стати гонщиком.

Сучасна версія боліду отримає назву Audi S1 E-Tron Quattro Hoonitron та перенесе історичну модель у сьогодення.

Цього разу Audi показала лише дизайн, не вдаючись у технічні подробиці й можливості боліду. Але як гарно відмічають в Engadget, електрокар зможе непогано вплинути на сценарій наступних відео, адже високий крутний момент та низький центр ваги будуть дуже доречні для дрифту, на якому і побудована Gymkhana. Не зрозуміло, чи буде авто видавати якийсь звук, тому що ревіння двигунів було частиною минулих відео.

Також навряд ми дізнаємось, але було б цікаво побачити, як буде вирішуватися питання «дозаправлення» авто під час знімального процесу. Звичайні авто заправляються декілька хвилин, а от електричні авто потребують значно більше часу на поповнення енергії, що безперечно вплине на фільмування, оскільки дублів буде немало.