Відомий відеосервіс, який належить Google, попередив, що цієї п’ятниці він може втратити всі канали, що належать Disney, через розбіжності за контрактом, і заявив, що тимчасово знизить ціну, якщо це відбудеться.

“Зараз ми ведемо переговори з Disney про продовження розповсюдження їхнього контенту на YouTube TV, щоб ви могли продовжувати дивитися всі – від улюблених команд на ESPN до “Холостяка” та “Доброго ранку, Америка”. Термін дії нашої угоди спливає в п’ятницю, 17 грудня, і нам поки що не вдалося досягти справедливої ​​угоди, тому ми хотіли б попередити вас заздалегідь”, – йдеться у повідомленні в блозі компанії.

Глядачі YouTube TV можуть залишитись без каналів Disney

Чому посварилися YouTube та Disney

Компанія вимагає від Disney ставитись до свого відеосервісу як до будь-якого іншого телевізійного провайдера, пропонуючи ті ж тарифи, які платять сервіси аналогічного розміру. Disney у відповідь висловила впевненість у тому, що компанії можуть уникнути вилучення контенту.

“Компанія Disney Media and Entertainment Distribution має успішний досвід ведення переговорів щодо укладання подібних угод з провайдерами всіх типів і розмірів по всій країні та має намір співпрацювати з Google для досягнення справедливих, ринкових умов. Ми оптимістично налаштовані на те, що зможемо досягти угоди та продовжувати надавати клієнтам наші прямі трансляції спортивних подій та новин, а також дитячі, сімейні та спільні розважальні програми”.