Трейлер Everything Everywhere All At Once, нового фільму від режисерів «Людина – швейцарський ніж»

Незалежна студія A24 презентувала трейлер нового фільму творчого дуету Деніеля Квана та Деніеля Шайнерта, відомого як Деніелс. Стрічка, що має назву Everything Everywhere All At Once, тобто «Все всюди і одразу», це фантастична кунгфу-комедія, що заграє з концепцією мултівсесвіту.

Творчий дует Деніелс відомий у першу чергу завдяки музичним кліпам для груп Manchester Orchestra, Foster the People, Battles та фільму «Людина – швейцарський ніж» з Полом Дано та Деніелем Редкліффом. У новій стрічці, сценарій для якої написали самі Деніелс, а продюсував інший творчий дует – брати Руссо, зіграла відома китайсько-малазійсько-американська акторка Мішель Єо (Tomorrow Never Dies;Crouching Tiger, Hidden Dragon; Memoirs of a Geisha; Star Trek: Discovery). Здається для цього фільму Єо прийшлося пригадати своє знання східних бойових мистецтв, яка вона використовувала у багатьох ранніх фільмах.

Кінотеатральний реліз Everything Everywhere All At Once заплановано на 25 березня 2022 р. Чи з’явиться стрічка на стрімінгових сервісах, поки що невідомо.

Більше коментарів!