Незалежна студія A24 презентувала трейлер нового фільму творчого дуету Деніеля Квана та Деніеля Шайнерта, відомого як Деніелс. Стрічка, що має назву Everything Everywhere All At Once, тобто «Все всюди і одразу», це фантастична кунгфу-комедія, що заграє з концепцією мултівсесвіту.

Творчий дует Деніелс відомий у першу чергу завдяки музичним кліпам для груп Manchester Orchestra, Foster the People, Battles та фільму «Людина – швейцарський ніж» з Полом Дано та Деніелем Редкліффом. У новій стрічці, сценарій для якої написали самі Деніелс, а продюсував інший творчий дует – брати Руссо, зіграла відома китайсько-малазійсько-американська акторка Мішель Єо (Tomorrow Never Dies;Crouching Tiger, Hidden Dragon; Memoirs of a Geisha; Star Trek: Discovery). Здається для цього фільму Єо прийшлося пригадати своє знання східних бойових мистецтв, яка вона використовувала у багатьох ранніх фільмах.

Кінотеатральний реліз Everything Everywhere All At Once заплановано на 25 березня 2022 р. Чи з’явиться стрічка на стрімінгових сервісах, поки що невідомо.