Для фанів флагманських смартфонів компанії Samsung починається період появи подробиць про довгоочікувані ґаджети. До презентації теоретично залишилась декілька місяців, а старт продажів, можливо, почнеться вже у березні. Так було декілька останніх років. Отже, саме час для роботи інсайдерів, які потрохи починають демонструвати наявну інформацію.

Отже, Йогеш Брар (Yogesh Brar) у своєму твіттері показав пару фотографій з одразу трьома моделями Samsung Galaxy S22.

Як видно з фото, нові S22 та S22+ отримали глянцеві задні панелі. Нагадаємо, що актуальна модель S21 цього року має пластикову задню панель, на відміну від «старших» смартфонів лінійки. Тож можливо, що у наступниці вона все ж буде зроблена зі скла. На фото не дуже розбірливо видно, але наче й блоки камер цих моделей будуть скляні.

Ще одне подібне фото також з’явилось в мережі сьогодні. Воно також підтверджує глянцеві скляні панелі на корпусі S22. І тут добре видно, що окрім матеріалів та типу покриття, зовнішність флагманів суттєво не зміниться.

З’являються подробиці про майбутній модельний ряд Samsung Galaxy S22

А от найдорожчий смартфон майбутньої серії має гостріші кути корпусу, в той час, як його бічні грані стануть більш округлі. Водночас поверхня задньої панелі матова.

З різних джерел є одна цікава подробиця стосовно саме цієї моделі. Подекуди вже давно кажуть, що найстарша модель S22 отримає не приставку Ultra, а Note. Так, вона отримає комплектний стилус, який буде витягатися з корпуса. Судячи з того, що камери цієї моделі не так підіймаються над корпусом, як раніше, можна припустити, що він буде більшим за S21 Ultra, отже й місце для «олівця» там може знайтись.

Ну і не треба вміти дивитись у майбутнє, щоб знати, що лінійка S22 буде містити флагманські процесори двох виробників: новий Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 для ринку США, та Exynos 2200 для всіх інших. Останній вже встигли помітити у рейтингах Geekbench раніше. Порівнювати результати ще зарано, тож краще зачекаємо готові моделі для висновків. Та залишається сподіватись, що «процесорна криза» не зачепить одного з найцікавіших флагманів наступного року.