Vodafone запускає сервіс «Інтернет для другого девайсу» – шерінг інтернету для ще одної додаткової SIM-картки. Або якщо простіше, то один номер на дві картки та два пристрої, який дозволяє ділитися своїм інтернет-трафіком, а також відстежувати його використання та контролювати баланс для обох карток.

Оператор зазначає, що це має спростити користування інтернетом для декількох девайсів –  клієнтам більше не потрібно думати про оплату інтернету на кожній картці окремо. Основна і додаткова картки матимуть загальний баланс і будуть використовувати інтернет в рамках одного тарифу. На відміну від роздачі інтернету, під час користування послугою «Інтернет для дургого девайсу», сесія не перериватиметься навіть під час голосового виклику.

Послуга стане в нагоді тим, хто хоче підключати до свого смартфону додатково 3G або 4G пристрої у будь-якій точці мережі Vodafone та користуватись інтернетом. Також це зручний спосіб забезпечити інтернетом девайси дітей чи батьків. На додатковій карті заблоковані голосові та SMS послуги, а також USSD запити, що убезпечить від підключення випадкових послуг.

Послугу можна замовити в одному з тарифних планів Vodafone – RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP, SuperNet Unlim, RED XL, або у бізнес-тарифах Red Business L, Red Business Ultra L, Red Business XL, Red Business Ultra VIP, Red Business VIP. Вартість користування послугою буде безплатний для всіх тарифних планів, крім тарифів SuperNet Unlim, RED XL та Red Business L. Для останніх тарифних планів перший місяць буде безплатним, а далі –  50 грн на місяць з другого місяця користування.