До Дня Збройних Сил України українськомовні стрімери чотири дні проводили безперервний благодійний марафон на Twitch. Разом з глядачами їм вдалося зібрати 194412 грн.

Марафон тривав безперервно з 14:10 3 грудня і завершився о 01:30 7 грудня. Будь-якої миті у ці дні принаймні один з учасників марафону вів трансляцію та збирав кошти. По закінченню своєї трансляції стрімери переводили глядачів на наступний за розкладом канал. В окремі періоди в ефірі одночасно перебувало шість і більше каналів. Загалом участь у марафоні взяли 27 twitch-каналів, а загальна тривалість усіх трансляцій склала понад 186 годин. Окрім мешканців України у марафоні взяли участь і представники української діаспори з Австрії, Великої Британії, Італії, Нідерландів, Німеччини, Чехії. Зібрані кошти перерахували фонду «Блукаючі Волонтери» Олени та Анатолія Березуцьких.

Українськомовних стрімерів на Twitch можна знайти за тегом Ukrainian або за посиланням. Як і під час марафону трансляції проводять користувачі з різних куточків світу, а тому цікаву трансляцію можна знайти у будь-який час доби та на будь-який смак.

Перелік усіх стрімерів, що взяли участь у марафоні: AgeNTsGame, akYulia, dalibude_ua, Dithomon, Dobra_divka, DoctorSle3p, duckmale, Igrovymir (Aisa_Pograisa, DPaladin), Julia_Flair, katidzhe, koLANAaa, M3lk1n, mianima, MoontessaArt, mushroomx3, OLDboiUA, PanHooHa, pollarman, PUBLICandSTATIC, RosKud, sooonyan, spacemanlive, TaiTake, TouchtheGeometry, UcAst_Dota2 (DoubleEspresso, justicedota, Telpecarne, violinUA), varenechkimoyi, Yvan_Snig