YouTube-канал Digital Dreams, який спеціалізується на геймплейному відео з різних ігор з покращеною графікою та використанням користувацьких модів, днями оприлюднив свій новий трейлер — з безсмертної класики The Elder Scrolls V: Skyrim, на який вони встановили вражаючу кількість модів.

Автори цього відео використали більш ніж 1300 користувацьких модифікацій (повний список надається), зокрема утиліту Reshade, що додає підтримку трасування променів (ray tracing) до ігор, в яких воно не було реалізоване розробником.

Згідно з наведеною специфікацією комп’ютера, автори використовували відеокарту NVIDIA GeForce RTX 3090 — та з погляду на відео, можна зробити висновок, що вона не в змозі забезпечити стабільні 60 fps у роздільній здатності 8K.

Що ж, якщо Bethesda не квапиться з розробкою наступної частини The Elder Scrolls (хоча офіційний анонс TES 6 і відбувся вже три роки тому, дотепер ніякої інформації про неї немає — лише обіцянка випустити її вже після Starfield, тобто явно не раніше 2023 р.), фанатам серії лишається або звертатися до багатокористувацької Elder Scrolls Online, або вкотре проходити Skyrim…