Деякі явища в «цифровому світі» не зовсім зрозумілі пересічним громадянам та іноді можуть сильно здивувати. Наприклад, NFT-яхта, яку придбали за шалені гроші.  До виходу нової «Матриці» Кіану Рівз та Керрі-Енн Мос поспілкувалися з журналістом TheVerge Алексом Хітом, який серед іншого також запитав їх про криптовалюти та NFT.

Мерч різних фільмів — не новина. З новою частиною культового фільму кіностудія також запустила продаж тематичних NFT-аватарів, який «поклав» сайт, адже одразу з’явилось понад 300 тисяч охочих придбати собі такі за $50.

Коли інтерв’юер запитав Кіану Рівза стосовно цього, пояснюючи, що це унікальні токени, Кіану поставив зустрічне питання: That are easily reproduced? («Які легко відтворюються?»). А після цього саркастично розсміявся, в черговий раз подарувавши інтернету новий мем.

Вираз обличчя Керрі-Енн Мос також багато сказав про її відношення до таких речей.

Раніше в цій розмові було питання і про криптовалюти. Кіану Рівз розповів, що з допомогою друга колись вклав у це гроші, але трейдингом не займався, просто зберігаючи валюту незалежно від її коливань. Як пояснив йому Алекс, це зветься HODL, про що «Нео» дізнався саме в цей момент. Що саме придбав Рівз, він не зазначав.

Запис повного інтерв’ю можна подивитись на каналі видання за цим посиланням.