Після кількох витоків, Ubisoft нарешті анонсувала нове велике DLC до Assassin’s Creed Valhalla, яке вийде 10 березня 2022 р. Доповнення має назву Dawn of Ragnarök та розповість про протистояння Одіна та вогняного велетня Сурта.

У новому DLC Ейвор у вигляді Одіна вирушить у Свартальфахейм – світ двергів, що зазнав нападу загарбників. Місія Одіна – врятувати свого сина Бальдра, якого вкрали вороги. Серед супротивників Ейвор/а-Одіна як вже знайомі гравцям йотуни, крижані велетні з Йотунхейму, так і нові вороги – вогняні велетні із Муспельхейму. Нова властивість гравця – здібність тимчасово позичити вміння ворогів.

Цікаво, що трейлер Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök у деяких кадрах повторює славнозвісний трейлер Assassin’s Creed: Revelations під композицію Woodkid.

Assassin’s Creed Valhalla – це перша гра серії Assassin’s Creed, підтримку якої Ubisoft продовжила на другий рік. Причина такого рішення – у дуже непоганих продажах Valhalla, а також у деяких проблемах із розробкою та фінансовими показниками інших великих ігор Ubisoft.

Одночасно з Dawn of Ragnarök був анонсований кросовер між Assassin’s Creed Valhalla та Assassin’s Creed Odyssey. У нього входять по одній безплатній місії для кожної з двох ігор, у яких перетнуться шляхи Эйвор/а та Алексіоса/Кассандри.