Головний виконавчий директор Tesla Ілон Маск думає залишити свою роботу та стати інфлуенсером, написав він у своєму твіттері.

«Я думаю про те, щоб звільнитися з роботи та стати інфлуенсером на повну ставку wdyt (what do you think – що ви думаєте з цього приводу?)», – написав Маск у твіті, не вдаючись до деталей.

По повідомленнях Маска у твіттері не завжди можна сказати, коли він жартує, а коли пише серйозно. В минулому це вже не раз призводило до різноманітних наслідків. Декілька років тому Комісія США з цінних паперів і бірж навіть заборонила Маску писати у твіттері про фінансовий стан Tesla, можливі покупки чи поглинання, кількість випущеної продукції та будь-які прогнози щодо бізнесу компанії.

Маск, який також є засновником і генеральним директором компанії SpaceX, керує стартапом Neuralink та інфраструктурною фірмою The Boring Company, сказав під час телефонної конференції у січні, що він планує бути генеральним директором Tesla протягом кількох років.

«Було б непогано мати трохи більше вільного часу, ніж просто працювати вдень та вночі, 7 днів на тиждень, з моменту пробудження до того, коли я засинаю. Досить інтенсивно». – сказав тоді Маск.