Компанія Huawei оголосила про старт продажів в Україні розумних годинників серії Watch GT 3 в чотирьох варіантах: 46-міліметрова версія — з металевим або фтореластомеровим ремінцем, а 42-міліметрова — зі шкіряним або металевим. Нові моделі підтримують понад 100 спортивних режимів і мають вбудований планер тренувань, а ще — сумісні з пристроями на операційних системах Android та iOS.

Зовнішній вигляд обох версій нагадує класичний годинник. Корпус Huawei Watch GT 3 виготовлений в основному з неіржавної сталі та з полімерного композиційного матеріалу, завдяки чому розумний годинник має бути доволі міцним.

Циферблат цієї лінійки має більшу площу екрана і вищу роздільну здатність проти попереднього покоління. Рухоме коліщатко і тактильний відгук мають полегшити взаємодію з пристроєм під час переміщення між пунктами меню, зміни налаштувань тощо.

На основі даних про фізичний стан користувача і його фітнес-звичок смарт-годинник може скласти індивідуальні плани тренувань. Уся інформація про тренування зберігається у додатку Huawei Health. Опція персонального тренера-асистента у режимі реального часу надсилає голосові повідомлення про хід тренування, досягнення цілей щодо фізичного навантаження, спортивний прогрес тощо.

Для тренування поза спортзалом можна скористатися GPS-позиціонуванням. Після завершення тренування на відкритому повітрі на основі GPS-треку буде автоматично створено біговий маршрут.

Як заявляє виробник, акумулятор та алгоритми енергоощадження забезпечують час автономної роботи: для 46-міліметрової версії — до 14 днів, для 42-міліметрової версії – до 7 днів.

Також в годинниках була оновлена функція TruSeen 5.0+, що може відстежувати частоту серцевих скорочень користувача 24 години на добу. Своєю чергою, функція Huawei TruSleep 2.0 може відстежувати фази сну, здійснювати моніторинг дихання під час сну та оцінювати його якість. За допомогою Huawei Watch GT3 користувач також може вимірювати температуру шкіри.

Рекомендована ціна годинника з 46-міліметровим корпусом та металевим ремінцем становить в Україні 9 999 грн, з фтореластомеровим — 7 999 грн; 42-міліметрової версії з металевим ремінцем — 9 499 грн, зі шкіряним — 7 499 грн.