Xiaomi сьогодні оголосила про старт продажів в Україні свого смартгодинника – Redmi Watch 2 Lite. Новинка вже з’явилась в магазинах за рекомендованою роздрібною ціною 1999 грн.

Redmi Watch 2 Lite має 1,55-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 320х360 пікселів, для персоналізації доступно більше ніж 100 циферблатів. Він також дає змогу користувачам вибрати з понад 100 режимів тренувань, з можливістю автовизначення режиму, та пропонує комплексні функції відстеження здоров’я, зокрема визначення сатурації крові киснем, контроль серцевого ритму, моніторинг сну.

За словами виробника, акумулятора Redmi Watch 2 Lite ємністю 262мА*г вистачить на 10 днів автономної роботи при типовому використанні та на 15 — в режимі енергозбереження, корпус витримує занурення у воду з тиском до 5 атм. Габарити – 41,2х35,3х10,7 мм, вага з ремінцем – 35 г.

Смартгодинник доступний у трьох варіантах корпусу – чорному, синьому або бежевому, з комплектним ремінцем відповідного кольору. За бажанням можна додатково придбати ремінці у трьох додаткових кольорах – рожевому, оливковому та коричневому.