Компанія Razer анонсувала новий аксесуар – Razer Phone Cooler Chroma, вентилятор охолодження з RGB-підсвічуванням для iPhone та Android, який призначений для охолодження смартфонів під час інтенсивних ігрових сесій.

Вентилятор Cooler Chroma поставляється у двох версіях, обидві з яких коштують $60: магнітна модель, сумісна з системою аксесуарів Apple MagSafe, яка фіксується прямо на задній панелі iPhone, та модель з «універсальним затискачем» для пристроїв Android або iPhone без MagSafe.

Razer Phone Cooler Chroma – кулер для Android та iPhone з RGB-підсвічуванням

Попри дизайн, орієнтований на мобільні пристрої, вентилятор Cooler Chroma не має вбудованого акумулятора, а це означає, що його потрібно під’єднувати до джерела живлення через USB Type-C.

Що стосується фактичних охолоджувальних властивостей Cooler Chroma, Razer зазначає, що він оснащений вентилятором з сімома лопатями, який обертається зі швидкістю до 6400 об/хв, термоелектричним охолоджувачем і алюмінієвим радіатором для відведення зайвого тепла з корпусу смартфона. Звичайно, також є 12 варіантів RGB-підсвічування, як же без цього.