10 кандидатів у астронавти, які мають почати дворічну підготовчу програму у січні 2022 р., були відібрані з понад 12 000 претендентів, що мріяли відправитися у космос.

У новому загоні шість чоловіків та чотири жінки – Ніколь Айерс, Маркос Берріос, Крістіна Берч, Деніз Бернем, Люк Ділейні, Андре Дуглас, Джек Хетеуей, Аніл Менон, Крістофер Вільямс та Джессіка Віттнер. Сім з кандидатів мають військовий чи флотський бекграунд, літали на винищувачах та гелікоптерах, брали участь у бойових діях. Цікаво, що двоє з майбутніх астронавтів мають медичну освіту, більш того, підполковник Аніл Менон був медичним директором SpaceX та відповідав за супроводження перших місій SpaceX Crew Dragon. Можливо такий акцент говорить про підготовку NASA до довготривалих місій на Місяці та Марсі.

Цей набір астронавтів NASA вже 23 з часів легендарної «Оригінальної Сімки» 1959 р. Усього за минулі 60 років звання астронавтів NASA здобули 360 чоловіків та жінок.

Попередній набір астронавтів, у якому було відібрано 12 кандидатів, відбувався у 2017 р. Наразі лише двоє з астронавтів того набору взяли участь у космічних польотах, ще двоє готуються до запуску SpaceX Crew-4, який заплановано на 15 квітня 2022 р.