Серіал Amazon Studios про поганих супергероїв — The Boys, виявився настільки популярним, що був продовжений на третій сезон влітку 2020 р., ще за кілька місяців до виходу другого, а восени цього року компанія оприлюднила пресреліз, згідно з яким у шоу має з’явитись “підлітковий” спін-офф у дусі “Голодних ігор”. І ось зараз з’явилась інформація про те, що готується до виходу ще один спін-офф – The Boys: Diabolical.

Цю новину 5 грудня повідомив актор Карл Урбан, виконавець ролі Біллі Бутчера, на бразильському комік-коні CCXP Worlds 2021. За його словами, це буде анімаційний серіал-антологія з восьми серій, кожна з яких буде розповідати свою історію, а до написання сценаріїв долучилися такі відомі актори та автори, як Нора Лам / Awkwafina (Shang-Chi), Джастін Ройланд (Rick & Morty) та один зі співавторів оригінального The Boys — Ґарт Енніс.

Деталі сюжету поки що невідомі, як і те, коли саме будуть відбуватися події спін-оффу — паралельно з основним серіалом чи раніше або пізніше. Прем’єра The Boys: Diabolical очікується в першій половині 2022 р.