Не багатьом підліткам так щастить, коли є можливість позичити у батьків не, скажімо, Toyota Corolla або Nissan Note, а справжній дрифт-кар мрії. Ford The Hoonicorn — видатна машина не менш видатного стант-гонщика Кена Блока. Сам Блок наразі підписав контракт з Audi, тому в улюбленому Ford’i тимчасово їздити не може. Але контракт не забороняє поганяти на ньому його доньці — Лії Блок.

Дівчині видалась нагода сісти за кермо Ford Mustang 1965 року, від якого, певно, лишився тільки корпус. Повнопривідна автівка оснащена 8-циліндровим двигуном з двома турбінами та 6-ступеневою коробкою передач. Її потужність складає 1400 кінських сил. А змагатися вона буде із задньопривідним хот-родом Corvette, 8,6-літровим V8 від HEMI та величезним суперчарджером. Все це видає 4000 к.с.! За її кермом опинився Алекс Лафлін.

Змагання відбулись у формі пари заїздів на 500 футів (трохи більше ніж 150 метрів), а потім на 1000 (близько 300 метрів). 

Швидкість і гучність автівок нереальні, фанати швидких машин та перегонів мають оцінити. Звісно, додає вражень від відео і вік кермувальниці «Мустангу». (Якщо вам не цікаво слухати про технічні характеристики та деталі авто, то можна сміливо дивитись відео з 12 хвилини 45 секунди.)