Легендарний Quake вийшов чверть століття тому, і до ювілею його нинішній видавець, Bethesda Softworks цього літа зробила ремастер з оновленою графікою та абсолютно новим епізодом Dimension of the Machine, який був створений талановитою командою MachineGames. Ремастер вийшов дуже вдалим, а новий епізод — мабуть, найкраще доповнення з усіх, що були випущені за всі ці роки (тож усім шанувальникам цього класичного шутеру — дуже рекомендую, ви точно не будете розчаровані).

Після літнього релізу розробник продовжує підтримувати оновлену гру, і днями вийшло нове, вже друге велике доповнення. В ньому з’явився новий кооперативний PVE-режим “орди” для 1-4 гравців на унікальних картах (за бажанням відсутні місця можуть бути зайняті ботами): хвилі монстрів, боси, розблокування особливих предметів тощо.

Ще одна новинка цього апдейту — сюжетне доповнення Honey з новими локаціями для однокористувацького проходження. Також він додає кілька виправлень знайдених багів та покращень, зокрема до функції автонаведення, і дозволяє розблокувати скіни класичного “квейк гая” в іграх Quake Champions та DOOM Eternal всім володарям ремастеру Quake. До речі, одночасно з цим апдейтом гра також з’явилася в магазині Epic Games.