CD Projekt випустила титановий годинник за $500 по грі Cyberpunk 2077

Студія CD Projekt продовжує працювати над патчами до гри Cyberpunk 2077, яка через проблеми мала не дуже вдалий старт. Проте це не заважає компанії створювати аксесуари по всесвіту гри, і останнім таким продуктом став титановий наручний годинник T-2077 вартістю $500, виготовлений у співпраці з польським виробником BŁONIE.

Корпус і ремінець годинника виготовлені з титану, який є дорогим матеріалом і часто використовується в преміальних версіях виробів. Вузький циферблат займає нижню частину годинника і покритий сапфіровим склом для кращої стійкості до подряпин.

Водостійкість годинника становить 5 ATM, але це не означає, що його можна опускати на глибину до 50 метрів. Як і більшість простих цифрових годинників, T-2077 працює від батарейки CR2032, яка повинна прослужити кілька років, перш ніж буде потребувати замінити.

Годинник має мінімальні акценти з гри Cyberpunk 2077, наприклад, логотип на ремінці та трохи жовтого кольору на кнопках.

Уже з ціни очевидно, що T-2077 створений для завзятих шанувальників гри або колекціонерів. Проте його вартість точно не відповідає функціональності, адже єдиною опцією в годиннику є вибір між відображенням 12 або 24-годинного формату часу. Хоча від моделі, яка зроблена за грою про майбутнє, очікуєш можливостей хоча б на рівні з набагато дешевшими годинниками Casio.

Більше коментарів!